Producten voor maschen ware (7)

Pizzle

Pizzle

Pizzle
Hele Fondant

Hele Fondant

Gepasteuriseerde melk en room (herkomst Frankrijk), Zout, Microbieel coagulant, Melkzuurbacteriën en rijpingsculturen, Verstevigingsmiddel: calciumchloride. Annatto Allergenen Melk en melkproducten (inclusief lactose en melkeiwit) Onze producten zijn niet onderworpen aan GMO-labeling in overeenstemming met de verordeningen 1829/2003/EG en 1830/2003/EG. Naleving van de afwezigheid van GMO's tot een drempel van 0,9% in overeenstemming met de Europese verordeningen EG 1829/2003 en 1830/2003. Ionisatieverklaring Wij certificeren, op basis van de garanties en certificaten verkregen van onze leveranciers, dat onze producten, ingrediënten en additieven: niet zijn onderworpen aan ionisatietreatment in overeenstemming met decreet nr. 2001-1097 van 16/11/01. Analyse per:100g Vetten:31.6g Eiwitten:16.3g Suiker (g):0.5 Natrium (mg):1.2g Energie Kcal:351 Energie KJ:1454 Formaat:Rond Gewicht:300g Verpakking:Film op keramische ondergrond Buitenverpakking:Kartonnen doos Opslagtemperatuur:+2°C/+8°C
voedsel

voedsel

Voedsel heeft bescherming nodig. Van eenvoudige automatenzakken tot aan triplexverbundmaterialen - wij bieden u een breed scala aan verpakkingsoplossingen. Veiligheid en versheid zijn absolute vereisten voor voedselverpakkingen - net zo belangrijk als de hoogwaardige haptiek en esthetiek. Wij beheersen alle eisen perfect. Met onze verpakkingsoplossingen van verschillende materialen en ons brede assortiment op voorraad ondersteunen wij u bij de succesvolle verkoop van uw voedingsproducten - zowel met een eenvoudige automatenrol als met de verpakte zak. Aromabescherming en een goede houdbaarheid van de producten realiseren wij met optimale materiaaleigenschappen en individuele barrièrefuncties. Met ons gecertificeerd hygiënemanagement BRC Packaging benadrukken wij bij KARL ons verantwoordelijkheidsgevoel voor veiligheid, versheid en kwaliteit. Vertrouw op onze expertise en kwaliteit MADE IN GERMANY.
Natuurlijke Zetmeel

Natuurlijke Zetmeel

De volgende parameters definiëren de kwaliteitsnormen voor onze natuurlijke maïszetmeel: Vochtigheid [%]: Minimum 9%, Maximum 12,5% Eiwit [%]: Maximum 0,4% pH: Bereik van 5 tot 7
Gekraakte tarwe

Gekraakte tarwe

Gekraakte tarwe
Mes

Mes

Bestellingen worden op aanvraag aangenomen.
Voedselkwaliteit

Voedselkwaliteit

Voedselkwaliteit N2O is een stikstofoxide dat, zoals je kunt raden, wordt gebruikt in de voedingsindustrie en dus de vereiste kwaliteit voor deze sector heeft. In feite is deze vorm van stikstofoxide gezuiverd en heeft het een zuiverheidsgraad van 99,7%. Voedselkwaliteit stikstofoxide (N2O) wordt onder andere gebruikt in slagroomspuiten. Dit gas kan worden verkocht in slagroompatronen en worden geplaatst in de slagroomspuit, of via de ook wel bekende slagroomcartridges. Stikstofoxide (N2O) kan zich mengen met de vetstoffen die in de slagroomspuit worden gebracht om een schuim, een crème of slagroom te vormen. Naast dit voordeel is er ook het voordeel van stikstofoxide (N2O) in de voedingsindustrie dat stikstofoxide antibacteriële eigenschappen heeft. Hierdoor blijft de slagroom tot 10 dagen goed in de koelkast.